събота, 5 май 2012 г.

Запечени кренвирши с кашкавал и яйца



Продукти:

за 4  порции
8 кренвирша
1 с.л. масло
100 г кашкавал
4 яйца
чесън на прах
черен пипер
червен пипер
сол

Време за приготвяне:
25 минути
     
Рецепта за Запечени кренвирши с кашкавал и яйца:
Кренвиршите (8 бр) се нарязват напречно на 4-5 еднакви парчета. Нареждат се изправени в огнеупорен съд, покриват се с парченца масло (1 с.л.) и се поръсват с подправките и настъргания на едрото ренде кашкавал (100 г). Заливат се с разбитите с миксер яйца (4 бр). Запичат се в гореща фурна и се поднасят топли.
http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=1036-zapecheni-krenvirshi-s-kashkaval-i-iaica#ixzz1tz4we6V2

Няма коментари:

Публикуване на коментар