неделя, 13 май 2012 г.
Пастет с карфиол и чесън
Продукти:
за 2 порции
10 розички карфиол
4 с.л. майонеза
1 скилидка чесън
1/4 връзка магданоз
2 ч.л. лимонов сок
50 г сирене Фета
1 щип. сол
Време за приготвяне:
5 минути
Рецепта за Пастет с карфиол и чесън:
Карфиолът (10 розички) се сварява, изважда се от водата и се отцежда добре. Прибавят се сиренето (50 г), майонезата (4 с.л.), обелената скилидка чесън, магданозът (1/4 връзка), лимоновият сок (2 ч.л.) и солта (1 щип.) и всичко се пасира с помощта на блендер до получаването на ароматен пастет.
http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=767-pastet-s-karfiol-i-chesun#ixzz1um77ZYch
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар