събота, 5 май 2012 г.

Червен чеснов пастет



Продукти:
за 4 порции

400 г червени чушки
5 скилидки чесън
5 ч.л. зехтин
1 с.л. лимонов сок
сол
Време за приготвяне:
5 минути
   
Рецепта за Червен чеснов пастет:
Чушките (400 г) се изпичат и се пюрират с чесън [[2], зехтин (5 ч.л.), лимонов сок (1 с.л.) и сол. На 1 чушка се падат 1 скилидка чесън и 1 ч. л. зехтин. Лимоновият сок и солта се добавят на вкус. В този пастет могат да се добавят смлени орехови ядки. http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=700-cherven-chesnov-pastet#ixzz1tzDkUNAP

Няма коментари:

Публикуване на коментар