четвъртък, 10 май 2012 г.

Запечени картофи с дебърцини, краставички и кашкавал



Продукти:
за   порции
1 кг картофи
200 г кисели краставички
200 г дебърцини
100 г кашкавал
сол
Време за приготвяне:
60 минути
   
Рецепта за Запечени картофи с дебърцини, краставички и кашкавал:
Картофите (1 кг) се сваряват, обелват и нарязват на средни по големина кубчета. Киселите краставички (200 г) се отцеждат и нарязват на кубчета, а дебърцините (200 г) се нарязват на дребни парчета напречно. Продуктите се смесват, посоляват се и се разпределят в огнеупорни съдове. Поръсват се с настърган кашкавал (100 г) и се пекат до позлатяване на кашкавала. Запечените картофи се сервират горещи.
http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=1926-zapecheni-kartofi-s-deburcini-krastavichki-i-kashkaval#ixzz1uTSGjrW6

Няма коментари:

Публикуване на коментар