неделя, 8 април 2012 г.

Пилешки шишчета с ананас

Продукти:

300 г пилешко филе
100 мл соев сос
100 г сос Кетчуп
200 г консервиран ананас
червен пипер
смлян черен пипер
Приготвяне:

• В купа се смесват соевият сос, Кетчуп и пиперите.
• Всичко се разбива добре.
• Пилешкото филе се измива, подсушава и се нарязва на кубчета.
• Залива се със соевата смес и се разбърква.
• Купата се покрива и се оставя в хладилник за 30-40 минути.
• Фурната се загрява на 180 С.
• Месото се изважда и се нанизва на дървени шишове, като се редува с нарязания ананас.
• Пилешките шишчета с ананас се нареждат в огнеупорна тава.
• Пекат се 30-40 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар